Home / VIJESTI / Naslovna Novosti Aktivnosti ASR OSOBLJE NASTAVA gdje smo HISTORIJAT VAKIFI KONTAKT Medresa i Crveni križ organizovali akciju darivanja krvi

Naslovna Novosti Aktivnosti ASR OSOBLJE NASTAVA gdje smo HISTORIJAT VAKIFI KONTAKT Medresa i Crveni križ organizovali akciju darivanja krvi

Danas smo u saradnji sa cazinskim Crvenim križom organizirali akciju darivanja krvi za naše učenike i građanstvo. Već nekoliko godina imamo izuzetnu saradnju sa ovom organizacijom zahvaljujući sekretaru Muji Pajiću i Predsjeniku Kantonalne organizacije Crvenog Križa Huseinu Kličiću.

Naši učenici su izuzetno uspješni u takmičenjima koje organizuje Crveni krst i ove godine su učestvovali na federalnom takmičeju. Također bili su dio ekipe federalnog Crvenog križa koji je obezbjeđivao ovogodišnji Marš mira u Srebrenici i obilježavanje ovogodišnjeg 11. Jula.

Pored naše sekcije Crvenog križa koja učestvuje u svim akcijama i događajima u organizaciji ove ustanove dogovorili smo se da se aktivno uključimo i obučimo naše učenike u okviru Gorske službe spašavanja i Planinarskog društva. Nadamo se da ćemo Vas uskoro izvijestiti i o ovom uspješnom projektu.

 

 

About admin

Check Also

Potresna ispovijest samohranog oca: Patim se i borim, ali svoju djecu nikome ne dam…

Nije uvijek lako namisliti kako do pelena, hrane, drva, obuće i odjeće za troje male …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »