Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / HOROSKOP / ASTRO PRELJUBNICI I KAKO IH OTKRITI: BIK SE MENJA, LAV JE NEŽAN, ALI OVAJ ZNAK NIKADA NEĆETE PROVALITI!

ASTRO PRELJUBNICI I KAKO IH OTKRITI: BIK SE MENJA, LAV JE NEŽAN, ALI OVAJ ZNAK NIKADA NEĆETE PROVALITI!

Kako da znate da vas vara? Svaki znak ima svoju taktiku, a vi obratite pažnju – ovo su signali da definitivno

Ovan započinje svađu

 
Ovan vara kada posumnja da više ne obraćate pažnju na njega. A kada prevari, postaje vrlo uznemiren, što prikriva svađom iz čista mira. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste isti kao pre.

Ako idu da se nađu s ljubavnikom ili ljubavnicom, brzo će izjuriti kroz vrata i promrmljati neko nemušto objašnjenje.

Bik se menja iz korena

Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

Blizance je najteže otkriti

Blizanci varaju kad god su apsolutno sigurni da neće biti uhvaćeni, ili ako im nije stalo do odnosa u kojem jesu. Kad varaju, vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje da im služe kao alibi.

Uvereni su da ih ne možete uloviti u preljubi, pa se vremenom opuste. Jedini način da ga provalite jeste da ga zbunite i priuštite mu brzinsko i neočekivano unakrsno ispitivanje.

Rak beži od vas

 
Nema nekog univerzalnog razloga za prevaru kod Rakova, ali jedna stvar je kod njih sigurna – oni žele da sede na dve stolice. Njegovo neverstvo otkrivaju česti izgovori da je umoran i opterećen obavezama.

Često će odbijati odnose i tako se emotivno udaljavati od partnera. Počne li neumereno da troši novac, obratite pažnju, jer se verovatno nešto dešava vama iza leđa.

ZA NASTAVAK PREĐITE NA NAREDNU STRANU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!