Breaking News
Home / ZANIMLJIVOSTI / BIĆE NAJVEĆI ŠMEKER U ZADRUZI, NJEGOV ULAZAK OČEKUJU SVE DAME: A kad mu vidite devojku, ostaćete bez reči! (FOTO)

BIĆE NAJVEĆI ŠMEKER U ZADRUZI, NJEGOV ULAZAK OČEKUJU SVE DAME: A kad mu vidite devojku, ostaćete bez reči! (FOTO)

Ogromno je interesovanje javnosti za projekat ”Zadruga 2” koji na televiziji počinje sa emitovanjem 6. septembra.

Javnost se veoma interesuje i za nove zadrugare, a televizija Pink zvanično je potvrdila da su Luna Đogani, blizanci Mika i Giba Vasić sa roditeljima Radom i Radetom, Nada Macura, Dorotea Jovanović, Zorica Marković, Lepi Mića, Nataša Moskva, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Bojan Gaćeša, Mirko Gavrić, Miljana Kulić, Marija Kulić, Stefan Ašanin, Dean Stejin i Olja Bajrami učesnici koji će zagarantovano ušetati u Belu kuću.

FOTO: PROMO, KURIR

Budući stanovnik “Zadruge 2” prijatelj pevača Darka Lazića, motorista Dean Stejin kaže da je spreman za ulazak u Belu kuću i da jedva čeka taj dan.

Takođe, Dean poslednjih dana obavlja finalne pripreme, a pobrinuo se i da svoju devojku Minu Golubović ostavi u sigurnim rukama.

Dean je svojoj partnerki kupio velikog plišanog belog medveda kog je ona nazvala “Boo”, a ovaj budući zadrugar na ovaj način želeo je da nadomesti devojci dane koje će provesti sama bez Stejina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!