Breaking News
Home / ISPOVIJESTI / ISPOVIJEST KOJA JE UZDRMALA MNOGE! Dok su me silovali, moj suprug je gledao i … (POTRESNO)

ISPOVIJEST KOJA JE UZDRMALA MNOGE! Dok su me silovali, moj suprug je gledao i … (POTRESNO)

Na adresu naše redakcije došao je mail u čijem fokusu je bila ispovijest jedne gospođe iz … koja nas je šokirala, te čiju priču prvom nismo imali želju objaviti. Međutim, dotična gospođa je bila uporna, odnosno želi da javnost upozna s kakvim monstrumom je provela više od deset godina.

Mi smo gospođi izašli u susret i njenu ispovijest prenosimo u cijelosti:

“Žena, majka, supruga… sve sam to bila, samo da bi na kraju postala robinja. Ja sam žena koja je volila svoga supruga, svoje dvoje prekrasne djece, koje naravno i dalje volim, koja je volila brak i sve ono što život u zajednici čini porodicom, čini ga posebnim. Volila sam malo duže od deset godina.

Naš brak je bio savršen. Imali smo dobra primanja od kojih smo kupili stan od 80 kvadrata u samom centru grada, vikendicu na Hvaru, dva automobila i, imali smo ononajbitnjije – jedno drugo. Nakon dvije godine braka, dobili smo blizance. Kao i mi, i oni su imali sve što su poželjeli i, iskreno se nadam da su to oni, danas veliki momci, prepoznali i da su uvidjeli koliko smo se za njih žrtvovali.

Kao što napisah, sve je bilo savršeno, ali sam se jedno ljeto tokom našeg godišnjeg odmora i posjeti Hvaru, grdno prevarila, na smrt uplašila i dobro da sam živu glavu izvukla.

Rođendan naših sinova

Bilo je to prije 15-tak godina. Suprug, djeca i ja otišli smo na Hvar, u našu vikendicu i odlučili uz more provesti dvije sedmice. Bilo je predivno, kao i svake godine do tada. Sunce, plaža, miris mora, moja porodica…

Jednu veče, ne bi li proslavili rođendane naših sinova, odlučili smo raspaliti roštilj. Malo ribe, piletine, povrća… Miris svega toga golicao nam je nosne šupljine. Suprug je bio zadužen za roštilj, ja sam pravila salatu, a sinovi se nisu odvajali od mobitela. U jednom momentu, suprug se okrenuo prema meni i rekao: “Ženo, nestalo nam je briketa!”
ZA NASTAVAK PREĐITE NA NAREDNU STRANU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!