Breaking News
Home / OSTALO / MOZGALICE / IZABERI JEDNO SANDUČE: U NJEMU SE NALAZI PISMO ZA TEBE I PRAVA ISTINA O TVOM ŽIVOTU

IZABERI JEDNO SANDUČE: U NJEMU SE NALAZI PISMO ZA TEBE I PRAVA ISTINA O TVOM ŽIVOTU

Možda ste skeptični po pitanju ovakvih testova ličnosti, ali dok ne probate da rečite jedan od njih, nećete moći ni da se uverite u to da li, i koliko istine ima u njima.

Konkretno, ovog puta smo vam spremili test za četiri poštanska sandučeta. Ideja je bila da u njemu ima zamišljeno pismo za vas, dakle, vi ćete pogledati sliku , odabarati jednu i onda u nastavku teksta pronaći rešenje, koje će, verujemo, biti bar delimično istinito.

Ako si izabrao/la sanduče broj 1.

Ovo sanduče je specifično po tome što se vi verovatno niste mnogo dvoumili oko toga koji broj ćete izabrati. Vi ste neko ko ne beži od problema, pa shodno tome sve počinjete od početka, pa zbog toga i birate broj jedan.

Ljudi oko vas misle da ste neustrašivi, slobodni i otvoreni. Neko ste ko uopšte ne voli da laže, i ne ume da laže, pa ako laž i sklizne sa vaših usana – odmah sami sebe odate i dokažete da ste slagali. Za vas je istina broj jedan, i uvek se zalažete za pravdu.

Imate jaku intuiciju i vas unutrašnji osećaj vas retko kada prevari.Isto tako, kada upoznate nekog, vaš prvi utisak o njemu je u najvećem broju i presudni. Dakle, pokaže se da ste bili u pravu.

Kada je o ljubavi reč, za vas se može reći da nemate sreće u istoj, ali sa druge strane, jako ste tolerantni i niko kao vi ne ume da prašta, a ni da voli!

Ako si izabrao/la sanduče broj 2.

Velike su šanse da ti ne voliš samoću, odnosno da si jedna druželjubiva osoba,osoba koja voli prijatelje, koja sve deli. Osoba koja nije sebična, koja je velikodušna, koja ne bi mogla sama da se snađe, ni sama da se izbori kada naiđu loši i teški životni trenuci. Vama je uvek potrebno da vas neko drži za ruku, da uvek imate nekog na čije rame možete da spustite glavu.

To nikako ne znači da ste vi slaba osoba, već jednostavno da mrzite samoću i od iste bežite.

Osobe koje izaberu sanduče broj dva obično imaju dosta životnih problema i neretko su osobe koje dugo i često pate. Vi se ubrajate u dobre ljude, ali imate tu nesreću da naiđete na pogrešne partnere, tako da je uzrok vaše patnje uglavnom ljubav.

Teški dani će jednom zaista biti iza vas. Samo je potrebno da budete strpljivi. Znamo, ova rečenica zvuči tako prokleto i dosadno, ali nakon svake kiše dođe Sunce. I vas će vaše ogrejati!

ZA NASTAVAK PREĐITE NA NAREDNU STRANU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!