Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / HOROSKOP / KAD NOVAC DOĐE POD RUKU: LAV NAJVIŠE TROŠI, BIK SPAVA SA PARAMA…

KAD NOVAC DOĐE POD RUKU: LAV NAJVIŠE TROŠI, BIK SPAVA SA PARAMA…

Stav prema novcu svakog horoskopskog znaka zavisi od vaspitanja i prilika, ali i od nekih karakterističnih sklonosti. Iako je stav prema novcu najpre određen vaspitanjem i prilikama, zvezde ipak utiču na određene sklonosti u trošenju i štednji. Takođe, zvezde utiču na to da li ćete se i u kojoj meri obogatiti.

Evo kako se ponašaju horoskopski znakovi:

1. Ovan nema računice

Impulzivni pripadnici ovog znaka inače nisu promišljeni, pa tako ni u finansijskim pitanjima. Idu iz krajnosti u krajnost – na računu mogu imati velike cifre, a u drugom trenutku biti u minusu do grla. Ovnovi nikako nisu škrtice jer oni rado kupuju i troše novac na druge.

Pre kupovine ne razmišljaju dva puta, međutim neće se kajati naknadno. Nisu predviđeni za bogatstvo, njima je bitnije da novac troše za svakodnevna zadovoljstva i užitke, pa čak i ako to ponekad znači život iznad njihovih mogućnosti.

2. Bik skuplja novac

Pripadnici ovog znaka su jedni od četiri pripadnika Zodijaka sa najvećim šansama da će zgrnuti bogatstvo. Oni u novcu vide sigurnost, a fond za crne dane imaju gotovo uvek, čak i kad pomislite da nemaju od čega da stavljaju “sa strane”.

Ipak, to ne znači da će u životu kupovati jeftino, oni ciljaju na kvalitetne i skupe stvari koje će ih služiti godinama. Neki bi mogli reći da su škrti, no oni su zapravo racionalni – neće trošiti puno na druge, ali ni na sebe ako procene da se troši na nepotrebne gluposti.

3. Blizanci troše na sve strane

Definitivno nisu jedni od štedljivijih, pre su u kategoriji onih raskalašnih. Njihov moto je “novac je tu da se troši” i veruju u svoje sposobnosti snalaženja. Često dižu kredite, kupuju na kartice, a vide li nešto što smatraju dobrom prilikom za zaradu – uložiće ma koliko im se to riskantno činilo.

U tome mogu i dobro pogoditi, međutim, čak i veće svote novca nemaju dugo, oni će ih rado potrošiti na nezaboravna putovanja, željene luksuzne predmete ili darove ljudima koji vole. Retko postaju bogati, barem dugoročno.

4. Rakovi znaju kako da zarade

Pripadnici ovog znaka su svesni vrednosti koju novac ima, a nemaju problema sa štednjom ili raspodelom novca. Oni imaju zadati proračun kojeg se drže, a vrlo im je važan osećaj korisnosti koji dobijaju kroz zarađivanje novca.

Kod onih Rakova koji imaju visoku radnu etiku i ambiciju, velike su šanse za zarađivanje velikih svota, pa i trajnog bogatstva. Vole investicije, samo treba da se čuvaju prevara i ponuda koje zvuče previšedobro da bi bile istinite.

ZA NASTAVAK PREĐITE NA NAREDNU STRANU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!