Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / ASTROLOGIJA RAZNO / KOJI ZNACI NAJBOLJE VOLE: BLIZANCI NE OSTAVLJAJU, RAKOVI SE VEZUJU ZA ŽIVOT

KOJI ZNACI NAJBOLJE VOLE: BLIZANCI NE OSTAVLJAJU, RAKOVI SE VEZUJU ZA ŽIVOT

Odnosi sa Lavom obično traju od jedne do dve godine

Lavovi su obično oprezni o ulasku u odnose, oni se ne zaljubljuju lako. Ali, kada su sigurni da su osvojili predmet njihove želje, oni se ne predaju u potpunosti. U njihovoj prirodi je da im sve dosadi brzo, tako da njihovi odnosi traju od jedne do dve godine. Lavovi su ozbiljni monogamisti i mogu se čuvati samo za nekog kome u potpunosti veruju, i ko može da ih zabavlja.

Devica poštuje sigurnost dugoročnih odnosa

Članovi ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka uživaju najviše u početku veze kada zavode i osvajaju svog partnera. Oni mogu biti lojalni i verni dugo vremena, oni obično ne varaju, jer su znak koji se ne fokusira na seks. Oni će uživati u vezi koja pruža emocionalnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Odnosi Vage se baziraju na prijateljstvu

Jedan od najodanijih znakova Zodijaka je Vaga. Njihove duge veze su zasnovane na prijateljstvu. Ali, čak i ovi odnosi imaju dobre i loše faze, koja, ponekad, mogu ugroziti samu vezu. One će se smiriti sa partnerom koji ih zadovoljava u seksu, a podržava ih socijalno.

Škorpija je jedan od najodanijih znakova

Uprkos činjenici da je ovo znak poznat po erotskoj energiji, to je jedan od najvjernijih znakova. Škorpije su veoma harizmatične i atraktivne, pa će se njihovi partneri suočiti sa brojnim izazovima. I ljubomorom.

ZA NASTAVAK PREĐITE NA NAREDNU STRANU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!