Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / ASTROLOGIJA RAZNO / KOJI ZNACI NAJBOLJE VOLE: BLIZANCI NE OSTAVLJAJU, RAKOVI SE VEZUJU ZA ŽIVOT

KOJI ZNACI NAJBOLJE VOLE: BLIZANCI NE OSTAVLJAJU, RAKOVI SE VEZUJU ZA ŽIVOT

Strelac je neodlučan

Članovi ovog znaka su neodlučni u emocionalnim problemima, i oni nikada nisu sigurni u svojim ljubavnim izborima. Oni izbegavaju obaveze, veoma su promenljivi u ljubavi, oni će se zadovoljiti sa partnerom koji im dozvoljasva da zadrže svoju slobodu. Oni su skloni prevarama, i kada varaju, oni će učiniti sve da to sakriju od svog partnera.

Jarac očekuje krajnju odanost

Članovi ovog znaka su vrlo tradicionalni i teško se povezuju sa nekim, ali ako oni to rade, oni misle da će trajati zauvek. Oni očekuju potpunu odanost i vernost svog partnera. Ako varate Jarca on će se osećati izdanim i odmah će vas ostaviti. Savršen seks i deca je veza koja drži Jarca u odnosima.

Vodoliji je potreban stalni izazov

Vodolije su veoma nestalne po svojoj prirodi, tako da ne ostaju sa ljudima koji nisu dovoljno zabavni ili ne predstavljaju nikakav izazov. Različitost je njihov omiljeni način života, a oni obično imaju mnogo partnera tokom života. Ipak, oni se mogu posvetiti i zaljubiti. Oni će se smiriti sa partnerom pored koga se nikada ne osećaju dosadno.

Ribe su najverniji znak

Članovi ovog znaka smatraju se oličenjem odanosti i vernosti, tako da bi, ako bi mogli, ostali sa jednom osobom celog svog života. U ljubavi, oni su uporni, romantični i odani. Oni će otići samo ako su toliko frustrirani da ne mogu više da podnesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!