Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / HOROSKOP / LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

RAK

Veze u kojima se već nalazite začiniće vam život. Sledite vlastite instinkte i posebno svoju savest kad ćete se baviti spornim stvarima u svom odnosu. Govorite, ali dozvolite i drugoj strani da kaže svoje da bi stvari u odnosu bile jasnije. Nestrpljenje i uporno traženje krivca neće vam doneti ništa dobro pa pripazite da se oduprete takvom ponašanju jer ćete mu biti skloni kroz čitavu godinu. Zadržite kontrolu nad onim što radite inače ćete povrediti osećanja voljene osobe. Držite svoje povremene želje i svoje emocije ponekad i potisnute kako biste shvatili što druga strana oseća.

Pobrinite se za to da su vaši snovi realnost a ne utopija jer ćete ove godine neke od njih, naravno one moguće, ostvariti. Neki od pripadnika znaka teško će moći da uoče razlike između više potencijalnih partnera. Kraj godine nosi sa sobom hrabrost, ali i sklonost rizičnim situacijama. Oni od vas koji su slobodni treba da oboje šarmom svoju svakodnevicu kako bi privukli ključne osobe koje će postati ujedno i životni partneri. Muški pripadnici znaka ove će godine shvatiti šta je to ljubavni preokret.

ZA NASTAVAK PREĐITE NA NAREDNU STRANU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!