Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / HOROSKOP / LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

LAV

Ove godine ljubavni život biće fenomenalan. Oni od vas koji su slobodni, ali i oni koji su u vezi ove će se godine naći suočeni sa velikim promenama. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati onu vašu senzualnu i osetljivu, emotivnu stranu. Iako će ljubavni život povremeno biti bolan, sve što ostvarite biće dugotrajno.

Pokušajte da promenite način na koji izražavate ljubav jer vam to može poboljšati šanse da privučete onu osobu koju želite. Povremeno ćete morati da pristanete na kompromise sa voljenom osobom da bi u život uneli dovoljno romantike. Nemojte dozvoliti da se među vama i partnerom dogode rupe u komunikaciji i tišina, posebno ona neugodna. Ove godine će i zauzeti i slobodni imati pregršt romantičnih susreta, a na vama je da izaberete koga i šta želite.

DEVICA

Svi pripadnici znaka imaće ove godine povoljno okruženje za poboljšanje svog ljubavnog statusa. Oni od vas koji su slobodni, a posebno muški pripadnici znaka, naći će onu pravu i iskrenu, nesebičnu ljubav kojoj se nadaju već duže. Provešćete mnoge erotične i senzualne trenutke. Većinu vremena uspećete da držite emocije pod kontrolom i na taj ćete način ojačati sve odnose. Okolini ćete biti privlačni i lako sklapati nova poznanstva koja će vam doneti potencijalne životne partnere.

Svi ljubavni odnosi koje započnete nakon prve četvrtine godine imaju veće šanse da prežive sve eventualne kasnije negativne trendove. Pokušajte da pronađete balans između romantike, zabave i praktične strane života. Kako ćete se povezivati sa partnerom tako će vam i materijalni život bit blagosloven. U ljubavnom životu prevladaće osećaj sigurnosti, a porodica će biti glavni izvor vaše snage i podrške u ovoj godini, ali samo ako uspete ispravno da usmerite vlastita osećanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!