Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / HOROSKOP / LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

STRELAC

Kroz ovu će godinu naglasak biti na pojedinim važnim detaljima koji su relevantni za vaš ljubavni život. To će stvoriti put ka srećnoj i jasnoj ljubavnoj situaciji. Kad je u pitanju vaša emotivna strana, osetićete da ste zreliji. Ove godine nemojte biti impulsivni kada je u pitanju delovanje prema partneru. Uvek pre nego donesete veću odluku dva puta prođite kroz njene prednosti i negativne strane. Biće vam posebno teško nositi sa nagonima srca i uma ali se morate kloniti pojedinih, čak i neodoljivih ponuda za ljubav ili brak.

Korake preduzimajte u skladu sa savešću i nemojte nikome dozvoliti da vam upravlja životom i da određuje koji vam potezi moraju biti sledeći. Uz uslov da ste voljni da izrazite svoja prave osećanja, ovo je odličan period za rast i harmoniju u vašem ljubavnom životu. Nekima će se od vas činiti da potraga za idealnom osobom traje predugo. Nastavite da tražite, pojedini će vam susreti drastično promeniti situaciju na ljubavnom polju. Nemojte zaboraviti prošlost, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost, ali sve to sa voljenom osobom. Godina je idealna za to da se ponovno zaljubite u bračnog partnera, da otkrijete njegove ili njene nove strasti, snove i životne ideale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!