Breaking News
Home / ASTROLOGIJA / HOROSKOP / LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

LJUBAVNI HOROSKOP ZA CIJELU GODINU: RIBE IZMEĐU SREĆE I OPASNOSTI, HARMONIJA ZA BIKA A OVAJ ZNAK ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA !

JARAC

Ove godine ljubavni život biće odličan i to toliko da će neki od vas pronaći onu pravu ljubav. Bitno je naglasiti da se morate trgnuti, izaći iz snova i vratiti se u životnu realnost. Skromnost i jednostavnost vrline su koje imate, a koje će biti presudne kod potencijalnih budućih partnera i simpatija. Nemojte voljenoj osobi stvarati pritisak, umesto toga pokušajte da se opustite, živite i volite unutar vlastitih okvira kako biste izbegli bilo kakve probleme.

Podelite osećanja sa voljenom osobom, recite šta vam se sviđa, a šta ne i tek tada ćete se rešiti utiska da je sve oko vas tajanstveno i nejasno. Slobodni pripadnici znaka konačno će naći vremena za izlaske i tako privući osobu sa kojom će verovatno sklopiti i brak. Kako će godina prolaziti tako će kod vas rasti senzualnost i romantično raspoloženje. Oni koji su već u braku ili vezi shvatiće da je ova godina idealna za ponovno upoznavanje partnera. Bitno je da ove godine imate osećaj za tuđu, ali i za svoju privatnost.

VODOLIJA

Kroz čitavu godinu od vas se očekuje uravnotežen pristup stvarima i ljudima. Moraćete na sebi napraviti priomene i pristati na pojedine kompromise. Planete vam idu u prilog na način da će vam pomoći da dugoročno steknete slavu i postanete poznati. Vreme je odlično za učvršćivanje odnosa sa ljudima koji vas okružuju.

Odnosi, posebno nova poznanstva koja sklopite, zahtevaju oprez. Krajnje je vreme da sebi dozvolite zbližavanje sa drugima, naravno, kad situacija to dozvoljava. Ova će vam godina doneti situacije u kojima ćete imati priliku bolje razumeti svoju emotivnu stranu i videti stvari u jednom boljem svetlu. Budite osetljivi prema tuđim osećanjima.

RIBE

Ljubavni će vam život ove godine biti nešto između sreće i opasnosti, a svakako očekujte pregršt slučajnosti. Popustićete jednom delu svojih snova ali i strahova i tu i tamo gubiti dodir sa realnošću. Ljubavni odnosi od ranije postaće drugačiji i zapamtite da se morate držati vlastitih tradicija i vrednosti koje nosite iz porodice. Moraćete da napravite ustupke da bi supružnik ili partner bio zadovoljan.

Oni od vas koji su slobodni sklopiće zanimljiva poznanstva. Nemojte nagliti niti se prepuštati u počecima, radije razmislite i istražite više o osobi pre nego stupite u novu vezu. U situacijama nesporazuma ili neslaganja u mišljenju, razgovarajte sa voljenom osobom kako biste se rešili negativnosti, a zapamtite kako ti razgovori moraju biti kvalitetni i detaljni i da ćete neke stvari morati ponavljati. Strast i romantika biće u vazduhu kroz čitavu godinu, a na vama je kako ćete ih iskoristiti. Ako to učinite ispravno, pred vama je potpuno zadovoljstvo u ljubavi, intimnim odnosima i braku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!