Breaking News
Home / ZAPOSLENJE / Posao u MOTOREX-u!!!

Posao u MOTOREX-u!!!

MOTOREX d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 40 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.
Kao najveći lanac prodavnica na prostoru bivše Jugoslavije sa 26 podružnica širom Bosne i Hercegovine koje su u 100%-om vlasništvu kompanije, MOTOREX nudi više od 60.000 različitih artikala: kvačila i transmisije, upravljanja i ovjesa, sisteme kočenja, ispušne sisteme, autoelektriku i elektroniku, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obaveznu opremu.
Svi naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju.
Vizija
Postati vodeći uvoznik i distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste putničkih i lakih teretnih automobila, a koji će biti prepoznatljiv po kvalitetu i zadovoljnim kupcima doprinoseći time i sigurnosti saobraćaja.
Misija
Obezbijediti našim kupcima autodijelove najviše kvalitete uz povoljne cijene putem kontinuiranog praćenja tržišta i neposredne nabavke dijelova od svjetski priznatih proizvođača autodijelova prve ugradnje i provjerenog kvaliteta.
Vrijednosti
Zadovoljni kupci
Dugotrajna garancija kvaliteta proizvoda
Širok asortiman proizvoda
Stručnost zaposlenika
Dobavljači koji zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvaliteta i sigurnosti
Razvijena mreža poslovnica
Najmoderniji software, hardwerska oprema, mogućnost brzih narudžbi, itd.
MOTOREX u brojkama
• 120 zaposlenih
• 27 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!