Breaking News
Home / ZANIMLJIVOSTI / Više nikada nećete spavati u DONJEM VEŠU nakon što pročitate OVO… Muškarci posebno moraju obratiti pažnju!

Više nikada nećete spavati u DONJEM VEŠU nakon što pročitate OVO… Muškarci posebno moraju obratiti pažnju!

Gaćice je potrebno da nosite jer su intimni dijelovi tijela u suprotnom izloženi dejstvima raznih baketrija i ostalih mikrorganizama. Stoga, tokom dana i obavljanja raznih uobičajenih aktivnosti, trebate nositi veš.

Naravno, potrebno je da ga redovno mijenjate kako ne bi došlo do određenih infekcija, posebno gljivičnih. Najpoželjnije je da bude od pamuka, izbjegavajte sintetiku.

Ono što ćemo vam još reći jeste da neki smatraju da je poželjno da spavate bez donjeg veša jer ćete navodno biti opušteniji i lakše ćete spavati.

Ipak ,nije baš ugodno spavati go, još ako sa nama žive i ostali članovi porodice. Zato barem birajte pamučni veš i veš koji vas ne steže, tako neće biti problema. Uz to nije dobro spavati bez gaćica i zbog prehlade, koju vrlo lako možete navući ako spavate goli. Naš savjet je da ne spavate bez donjeg veša jer posljedice mogu biti dugotrajne.

Nadamo se da vam je ovo bilo od koristi, a za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće te podijelite sa vašim prijateljima.

Izvor: megagiga.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Content is protected !!